Bőrönd szett utazáshoz az egész családnak

Bőrönd szett utazáshoz az egész családnak

Akár egyedül utazol kézipoggyász méretű bőrönddel, akár családdal, nagy bőrönddel, minden igényt kiszolgál...

Igyekszünk nem úgy felfogni a rohanó időt, hogy már kevesebb, mint 1 hónap van a nyárból, hanem a másik oldalról megközelítve: minden napot kihasználunk, amíg még élvezhetjük a gyönyörű napsütést, a közelgő hosszú hétvégét és reménykedünk, hogy az igazi vénasszonyok nyarát is kihasználhatjuk. Sok apróság mellett van egy dolog, ami nélkül nem indulsz el nyaralni, pihenni: a bőrönd. Így mai bejegyzésünkben egy kis bőrönd körképet tartunk, amelyben segítünk, hogyan válaszd ki a neked és a családodnak legmegfelelőbb bőröndöt.

 

Lányok bőröndökkel

 

Merevfalú, számzáras bőrönd – védelem a csomagoknak

Az első kérdés vásárlás előtt talán mindig az, hogy puha vagy keményfedeles bőröndöt válasszunk. A puha fedeles bőröndök akkor lesznek jó társaid, ha csak 2-3 napra repülsz fapados járattal, hiszen könnyűek és sokszor bővíthetőek. A keményfedeles bőröndöt azonban nem lehet összenyomni, így kevésbé gyűrődnek a ruháid, ha pedig törékeny tárgy is kerül bele, kisebb az esélye, hogy baja esik az utazás végére. Ezen kívül nem ázik át, míg a puha fedeles bőröndöknél ez előfordulhat. Az általunk forgalmazott merevfalú bőröndök ráadásul számzárral is el vannak látva, így nem kell attól tartanod (amiről az utóbbi időben egyre többet hallunk), hogy idegenek belenyúlnak a csomagodba, míg te gyanútlanul utazol. Illetve ha a cipzárral történik valami, akkor sem nyílik ki.

 

Kék bőröndök különböző méretekben

 

Kabin méretű bőrönd kerekekkel

Mivel egy utazásra összerakott ruhák és kiegészítők mennyisége sok mindentől függ és utazásonként változik, így az Alinda kínálatában egy olyan bőrönd szettel találkozhatsz, ami biztos, hogy minden helyzetben hű társad lesz. Legyen szó nagy, családi utazásról, vagy 1 napos városlátogatásról. A szettünk 4 különböző méretű bőröndöt tartalmaz, amik egymásba rakhatóak, így a lehető legkevesebb helyet foglalják otthon. Minden darab forgó kerekekkel van ellátva, segítségével könnyedén húzható, vagy tolható magunk mellett. A teleszkópos nyél pedig 2 állásba állítható.

 

Kabin méretű bőrönd kerekekkel

 

Így pakolj a bőröndbe

A legnagyobb figyelmet a repülős utazások igénylik, hiszen a repülőtársaságok szigorú szabályokhoz kötik csomagunk méretét és tartalmát, ami pedig a legrosszabb, hogy ez társaságonként változik, így utazás előtt mindig figyelmesen olvasd el a légitársaság felhívását! Bőröndjeink kialakításának köszönhetően extrán vigyáz összehajtott ruháidra. Ha végeztél a bepakolásukkal, csatold rá a rögzítő pántokat, így nem tudnak elmozdulni utazás közben. A felső cipzáros részbe pedig tedd az apróságokat, kozmetikumokat, neszesszereket, így azok külön biztonságban lesznek a merev falnak köszönhetően. 

 

Bőrönd belülről

 

Ezt ajánljuk 

Az Alinda webáruházában most kedvezményes áron juthatsz hozzá 4 db különböző méretű, merevfalú bőröndhöz. Válaszd ki, hogy melyik szín passzol hozzád a leginkább és rendelésedet 2 napon belül kiszállítjuk.

 

4 db különböző méretű, merevfalú bőrönd

 

Kellemes utazást kíván,

az Alinda csapata

Előző Alinda a magyar internetes kereskedelem élvonalában
Következő Éles bevetésen a konyhakések